Det Faglige Hus giver en hånd

Meld dig ind i Det Faglige Hus og få 1.000 kr. eller mere til din klub

Mangler din klub eller forening nogle ekstra penge til klubkassen? Hvis du melder dig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser på indmeldelsen, hvilken klub du ønsker at støtte, sender vi 1.000 kr. når du har betalt dit første kontingent.

Opret din klub i i vores klubsamarbejde

Tilmeld din klub - så sørger vi for det praktiske med at oprette en aftale om klubsamarbejde.

Tilmeld din klub

Vi hjælper gerne med markedsføringsmateriale, som kan sendes ud til medlemmer i din klub eller forening via bl.a. sociale medier. 

Har du spørgsmål, kan du kontakte marketingassistent Daisy Mathiesen på tlf. 7610 5956 eller på sponsorat@detfagligehus.dk

Alle kan være med

Tilbuddet er til alle klubber, hold og foreninger, små som store, der har indgået en aftale med os. I bestemmer selv, om klubsponsoratet skal tilfalde klubkassen, eller dedikeres til et bestemt hold.

Sådan bliver du medlem

Har din klub, dit hold eller forening en aftale med os, skal du blot udfylde indmeldelsen og huske at skrive "Mit klubsponsorat" i rabatkoden.

Herefter skal du skrive navnet på din klub, dit hold eller forening i bemærkningsfeltet. Tilbuddet kan ikke kombineres med vores tilbud om hvervegaver.   

Meget mere end 1.000 kr.

Der er ingen grænser for, hvor stort et klubsponsorat du og din klub kan få. Du skal bare sprede budskabet om, at alle, der melder sig ind i Det Faglige Hus, er med til at støtte klubben med 1.000 kr. Er I fx 5 personer der bliver medlem, giver det 5.000 kr. til jeres klub.

Regler for at støtte et hold

Du kan støtte talentarbejdet i klubben, hvis du melder dig ind i både fagforening og a-kasse i Det Faglige Hus og ikke har været medlem det seneste år. Gælder ikke for indmeldelse af studerende, som er fritaget for betaling af kontingent. Du kan ikke kombinere din støtte med andre tilbud fra Det Faglige Hus.

 

Vi opretter nemt og hurtigt en aftale

Kontakt Daisy Mathiesen på tlf. 7610 5956 eller e-mail sponsorat@detfagligehus.dk for mere info. Vi opretter hurtigt og nemt en aftale med dig og din klub.