Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Det Faglige Hus giver en hånd

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder du dig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser du på indmeldelsen, hvilken klub du ønsker at støtte, så sender vi 1.000 kr. af sted, når du har betalt dit første kontingent.

Tilbuddet er til alle klubber – små som store, der har indgået en aftale med os. Du og din klub bestemmer selv, om klubsponsoratet skal tilfalde klubkassen, eller om det skal dedikeres til et bestemt hold.

Sådan bliver du medlem

Har din klub, dit hold eller forening en aftale med os, skal du blot udfylde indmeldelsen og huske at vælge kilden "Mit klubsponsorat", når du bliver spurgt om, hvor du har hørt om Det Faglige Hus. Herefter skal du skrive navnet på din klub, dit hold eller forening i bemærknings feltet. Tilbuddet kan ikke kombineres med vores tilbud om hvervegaver.   

Meget mere end 1.000 kr.

Der er ingen grænser for, hvor stort et klubsponsorat du og din klub kan få. Du skal bare sprede budskabet om, at alle, der melder sig ind i Det Faglige Hus, er med til at støtte klubben med 1.000 kr. Er I fx 5 personer der bliver medlem, giver det 5.000 kr. til jeres klub.

Vi hjælper med at få oprettet en aftale

Vi hjælper med at få aftalen på plads med din klub - det er meget nemt og hurtigt. Vi kan også hjælpe dig med at markedsføre tilbuddet i din klub – fx ved at lave foldere eller plakater med et budskab, der passer til netop din klub.  

Vi opretter nemt og hurtigt en aftale

Kontakt Stefan Fyhring på tlf. 7610 5980 eller e-mail sponsorat@detfagligehus.dk for mere info. Vi opretter hurtigt og nemt en aftale med dig og din klub.