Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Billetter til FC Midtjylland

Pga. Coronavirus spilles kampene uden tilskuere. Du kan derfor ikke deltage i konkurrencen om billetter. Vi åbner op for tilmelding, så snart det igen bliver muligt. 

Det Faglige Hus er sponsor ved FC Midtjylland. Derfor har vi ved udvalgte kampe en række almindelige billetter, som vi kan udlodde til vores medlemmer.  

Vi kan som noget nyt også tilbyde billetter til udebaneafsnittet i FC Midtjylland, så hvis du er fan af andre klubber, kan du nu se kampen i selskab med ligesindede.

Hvis du er udebanetilhænger, skal du kun sætte kryds i udebaneafsnittet.

Bemærk! Vi kan desværre ikke tilbyde billetter til udebaneafsnittet til kampe mod Brøndby og FC København, da disse betegnes som højrisikokampe.

Lige nu kan du tilmelde dig følgende kampe:

BEMÆRK: Kampstart kan du se på FC Midtjyllands hjemmeside 

Vind en VIP-oplevelse i særklasse med FC Midtjylland

Som medlem har du mulighed for at deltage i konkurrencen om VIP billetter til alle hjemmekampe. Der vil være adgang til Europa Loungen, hvor der serveres en 3-retters menu, og drikkevarer er inkluderet. Herefter kan kampen ses på sponsortribunen. For at deltage skal du sætte kryds i formularen.

Vind en spillertrøje fra FC Midtjylland

Som medlem har du mulighed for at deltage i konkurrencen om en spillertrøje, hvor du selv bestemmer hvilken størrelse det skal være og hvilket navn og nummer der skal på ryggen. For at deltage skal du sætte kryds i formularen.

Ændringer af kamptidspunkt   

Hold dig altid opdateret på FC Midtjyllands hjemmeside i tilfælde af ændringer af kamptidspunktet.

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen   

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du melde dig ind her.        

Vind billetter til sport 

Som medlem i Det Faglige Hus kan du vinde billetter til forskellige klubber og sportsgrene. Du kan se alle vores samarbejdsklubber, og vinde billetter her.  

Få automatisk info om nye konkurrencer 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter. Tilmeld dig Aktuelt her.   

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål  

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på 7610 9309 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til en eller flere hjemmekampe, og ønsker du at være med i konkurrencen om en spillertrøje, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at kampen ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

Siden opdateres, når der er nye kampe på programmet.

Vælg:

Indtast dine oplysninger: