Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Billetter til FC Midtjylland

Covid-19

På baggrund af de nye retningslinjer som følge af statsministerens pressemøde fredag den 18. september 2020 - kan vi desværre alligevel ikke pt. tilbyde billetter til FC Midtjylland. 

Vi håber naturligvis på, at der igen vil blive åbnet op efter 3. oktober, hvor restriktionerne i første omgang er gældende til. I bedes holde jer orienteret her på hjemmesiden.

Det Faglige Hus er sponsor ved FC Midtjylland. Derfor har vi ved udvalgte kampe en række almindelige billetter, som vi kan udlodde til vores medlemmer.  

Lige nu kan du tilmelde dig følgende kampe:

BEMÆRK: Kampstart kan du se på FC Midtjyllands hjemmeside

Ændringer af kamptidspunkt   

Hold dig altid opdateret på FC Midtjyllands hjemmeside i tilfælde af ændringer af kamptidspunktet.

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen   

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du melde dig ind her.        

Vind billetter til sport 

Som medlem i Det Faglige Hus kan du vinde billetter til forskellige klubber og sportsgrene. Du kan se alle vores samarbejdsklubber, og vinde billetter her.  

Få automatisk info om nye konkurrencer 

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter. Tilmeld dig Aktuelt her.   

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål  

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på 7610 5096 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til en eller flere hjemmekampe, og ønsker du at være med i konkurrencen om en spillertrøje, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at kampen ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

Siden opdateres, når der er nye kampe på programmet.

Vælg:
Indtast dine oplysninger: