Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Billetter til GOG Håndbold

Det Faglige Hus er sponsor til alle hjemmekampe hos GOG Håndbold. Derfor har vi en række billetter, som vi kan udlodde til vores medlemmer.

Sæsonen er afsluttet. Vi ser frem til at kunne tilbyde dig billetter til GOG Håndbold i næste sæson.

Ændringer af kamptidspunkt   

Hold dig altid opdateret på GOG Håndbolds hjemmeside i tilfælde af ændringer af spilletidspunktet. 

Vind en spillertrøje fra GOG håndbold 

Som medlem har du mulighed for at deltage i konkurrencen om en spillertrøje, hvor du selv bestemmer hvilken størrelse det skal være og hvilket navn og nummer der skal på ryggen. For at deltage skal du sætte kryds i formularen.

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen    

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du melde dig ind her.       

Få automatisk info om nye konkurrencer   

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter. Tilmeld dig Aktuelt her.

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål 

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på tlf. 7610 9309 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til en eller flere hjemmekampe, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at kampen ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

Vælg:

Indtast dine oplysninger: