Billetter til Holsted Tigers

Det Faglige Hus er sponsor for Holsted Tigers. Derfor har vi ved udvalgte løb en række billetter, som vi kan udlodde til vores medlemmer.  

Holsted Tigers - Esbjerg Vikings
26. juni 2024 -
Tilmeld dig konkurrencen senest den 24. juni 2024 kl. 8.00.

Ændringer af løbspunkt  

Hold dig altid opdateret på Holsted Speedways hjemmeside i tilfælde af ændringer af løbstidspunktet.  

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen  

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du melde dig ind her.    

Få automatisk info om nye konkurrencer  

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter. Tilmeld dig Aktuelt her.

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål 

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på tlf. 7610 9309 eller udfyld vores kontaktformular.

 

Tilmeld dig konkurrencen her

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til et eller flere løb, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at løbet ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

Vælg:


Indtast dine oplysninger: