Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Billetter til Skjern Håndbold

Det Faglige Hus er sponsor for Skjern Håndbold som vandt guldet i sæsonen 2017/2018, og vi har i sæsonen 2020/2021 igen billetter til deres hjemmekampe, som vi kan udlodde til vores medlemmer.  

Lige nu kan du tilmelde dig følgende kampe:

BEMÆRK: Kampstart kan du se på Skjern Håndbolds hjemmeside

Ændringer af kamptidspunkt    

Hold dig altid opdateret på Skjern Håndbolds hjemmeside eller inde på deres Facebookside i tilfælde af ændringer af kamptidspunktet.    

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen     

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du melde dig ind her.   

Få automatisk info om nye konkurrencer    

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter. Tilmeld dig Aktuelt her.

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål 

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på tlf. 7610 9309 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til en eller flere hjemmekampe, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at kampen ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

Vælg:
Indtast dine oplysninger: