Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Billetter til TMS Ringsted

Pga. Coronavirus spilles kampene uden tilskuere. Du kan derfor ikke deltage i konkurrencen om billetter. Vi åbner op for tilmelding, så snart det igen bliver muligt. 

Det Faglige Hus er sponsor for TMS-Ringsted. Derfor har vi ved udvalgte kampe en række billetter, som vi kan udlodde til vores medlemmer.   

Lige nu kan du tilmelde dig følgende kampe:

BEMÆRK: Kampstart kan du se på TMS-Ringsteds hjemmeside

Ændringer af kamptidspunkt

Hold dig altid opdateret på TMS-Ringsteds hjemmeside i tilfælde af ændringer af kamptidspunktet.

Konkurrencen er for medlemmer af fagforeningen    

For at deltage i konkurrencen om billetter, skal du være medlem af fagforeningen i Det Faglige Hus. Er du ikke allerede medlem, eller kun medlem af a-kassen, kan du melde dig ind her.    

Få automatisk info om nye konkurrencer    

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsmail Aktuelt, sender vi dig helt automatisk information, hver gang der er nye konkurrencer om billetter. Tilmeld dig Aktuelt her

Tjen 1.000 kr. eller mere til din klub

Nu har du chancen for at få 1.000 kr. eller meget mere til din klub. Melder dine venner sig ind i fagforeningen og a-kassen i Det Faglige Hus, og oplyser de på indmeldelsen, at de vil støtte din klub, så sender vi 1.000 kr. af sted, når de har betalt det første kontingent. Læs mere om dine muligheder for at tjene penge til din klub.

Spørgsmål 

Har du spørgsmål til billetter, så kontakt Administration og Service på tlf. 7610 9309 eller udfyld vores kontaktformular.

Hvis du ønsker at tilmelde dig konkurrencen om 2 billetter til en eller flere hjemmekampe, så udfyld formularen med dine oplysninger. Du vil herefter få en mail, hvis du er den heldige vinder.

Bemærk at kampen ikke længere vil være synlig her på siden, når deadline er ovre.

Vælg:
Indtast dine oplysninger: