Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvad er Ligebehandlingsnævnet?

Ligebehandlingsnævnet behandler sager efter lov om forskelsbehandling (opsigelser begrundet i alder eller handicap m.v.) og lov om ligebehandling (opsigelser begrundet i graviditet eller barsel).

Sagsbehandlingen i nævnet er gratis og foregår udelukkende på skriftlig grundlag - modsat en retssag, som afsluttes med en mundtlig hovedforhandling. Der kan ikke føres vidner eller rejses andre krav ved nævnet. Så hvis din sag enten kræver vidneforklaringer, eller der skal rejses mere end ét krav, er vi nødt til at gå til de almindelige domstole. Sagsbehandlingstiden i nævnet er som regel lidt kortere end en retssag - op til 9 måneder.

Advokaterne i Det Faglige Hus fører din sag såvel ved Ligebehandlingsnævnet som ved domstolene.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9305. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter