Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Jeg har ondt i skulderen, er det en arbejdsskade?

Skuldersmerter kan være en arbejdsskade.

Du skal være opmærksom på, at der er flere forskellige krav, du skal opfylde for at få sygdommen anerkendt som en arbejdsskade.

Du skal have den rigtige diagnose. Det drejer sig om diagnoserne:

  • Rotator cuff-syndrom/impingementsyndrom
  • Symptomer fra eller forandringer i den lange bicepssene
  • Skuldertendinit

Herudover er der forskellige krav i forhold til, hvordan du på dit arbejde har belastet din skulder. Fx om du har haft gentagne skulderbevægelser, hvor du samtidig med har drejet og vredet i skulder, eller om du konstant har løftet dine arme over skulderhøjde.

Du kan under problemer med skulderen læse mere om, hvilke krav du skal opfylde for at få din skuldersygdom anerkendt som en arbejdsskade.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9305. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter