Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Skal Arbejdsmarkedets Erhvervssikring behandle min sag indenfor 1 år?

Det er desværre ikke helt så enkelt at svare på, hvor hurtigt Arbejdsmarkedets Erhvervssikring (tidligere Arbejdsskadestyrelsen) skal behandle din sag.

Behandlingstiden afhænger af, om du har været udsat for en arbejdsulykke, eller om du har anmeldt en erhvervssygdom.

Arbejdslykke

I forhold til behandling af arbejdsulykker skal du senest efter 3 måneder have en afgørelse, hvis Arbejdsmarkedets Erhvervssikring afviser sagen.

Er din ulykke anerkendt som en arbejdsskade, skal du inden 1 år have en afgørelse på, om du har ret til erstatninger.

Erhvervssygdom

I forhold til behandling af erhvervssygdomme skal du senest efter 6 måneder have en afgørelse, hvis Arbejdsmarkedets Erhvervssikring afviser din sag.

Indenfor 2 år skal Arbejdsmarkedets Erhvervssikring både træffe afgørelse om anerkendelse og om din ret til eventuelt erstatning.

Overholder Arbejdsmarkedets Erhvervssikring ikke de nævnte tidsfrister, skal du have besked. Denne besked er ikke en afgørelse, vi kan klage over.

Læs mere om frister for sagsbehandling.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9305. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter