Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Er der inkluderet en forsikring i mit kontingent?

Du kan vælge, at der skal være inkluderet en kollektiv heltidsulykkesforsikring i dit medlemskab af fagforeningen. Fagforening inkl. heltidsulykkesforsikring og månedsvis betaling koster 99 kr. om måneden.

Forsikringen dækker dig i hele verden ved ulykker 24 timer i døgnet. Den dækker fra mén på 10 %. Invaliditetssummen er 400.000 kr. Er ménet 30 % eller mere, fordobles erstatningen, således at dækningen ved 100 % invaliditet er 800.000 kr. Ved død udbetales der 200.000 kr. til nærmeste pårørende.    

Er du usikker på, om du er dækket af en heltidsulykkesforsikring, så tjek din kontingentopkrævning eller log ind på MIT detfagligehus under Mine oplysninger. Her vil det fremgå, om der er inkluderet en forsikring i dit medlemskab.

Alternativt kan du kontakte os, så tjekker vi det for dig.

Læs forsikringsbetingelserne

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7020 2064 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere