Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Får jeg en gave, når jeg anbefaler et nyt medlem?

Hvis du er medlem i Det Faglige Hus af fagforeningen og evt. a-kassen, har du mulighed for at få en gave, hvis du anbefaler et nyt medlem til fagforeningen og evt. a-kassen. Du sidestilles med fagforeningsmedlemmer, hvis du er selvstændig og medlem af fordelsforeningen for selvstændige. Her gælder de samme regler.

Du får gavekortet, når det nye medlem betaler sit første kontingent. Der kan gå op til 8 uger, før den første kontingentbetaling er registreret i vores system. 

Er medlemmet, du har anbefalet, under uddannelse og fritaget for at betale kontingent til fagforening/a-kasse, modtager du først dit gavekort, når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Det betyder, at det typisk først vil være, når din ven har afsluttet sin uddannelse, at du modtager dit gavekort 

Det nye medlem må ikke have et tidligere medlemskab i fagforeningen, der ligger inden for de seneste 2 år. 

Nemt at anbefale en ven

Du kan nemt anbefale en ven at blive medlem ved at udfylde formularen nedenfor. Vi kontakter hurtigt din ven og sørger for indmeldelsen. Så snart det første kontingent er betalt, får du et gavekort.

Om personen du anbefaler:
Infomation om dig:

Formularen sendes via en sikker forbindelse

Relaterede spørgsmål og svar Se alle spørgsmål i Gavekort