Får jeg en gave, når jeg anbefaler et nyt medlem?

Hvis du er medlem i Det Faglige Hus af fagforeningen og evt. a-kassen, har du mulighed for at få en gave, hvis du anbefaler et nyt medlem til fagforeningen og evt. a-kassen. Du sidestilles med fagforeningsmedlemmer, hvis du er selvstændig og medlem af fordelsforeningen for selvstændige. Her gælder de samme regler.

Du får gavekortet til Gaveshoppen, når det nye medlem betaler sit første kontingent, hvis du stadig er medlem hos os. 

Hvis det nye medlem skal overflyttes fra en anden fagforening og a-kasse, kan der gå op til 8 uger, før du får gavekortet, ellers går det hurtigere. Vi registrerer først kontingentbetalinger omkring den 13. i hver måned, så efter denne dato gør vi status og sender gavekort afsted. Du modtager en mail, når gavekortet er klar til dig i MIT detfagligehus.

Er medlemmet, du har anbefalet, under uddannelse og fritaget for at betale kontingent til fagforening/a-kasse, modtager du først dit gavekort, når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Det betyder, at det typisk først vil være, når din ven har afsluttet sin uddannelse, at du modtager dit gavekort 

Det nye medlem må ikke have et tidligere medlemskab i fagforeningen, der ligger inden for det seneste år. 

Du kan fordoble antallet af gaver til dig selv

Anbefaler du 3 eller flere medlemmer, får du 2 gavekort, hver gang du anbefaler et medlem. På den måde kan du vælge flere gaver eller spare op til dyrere gaver. Læs mere om Gaveregn, hvor du får dobbelt op på dine gaver

Nemt at anbefale en ven

Du kan nemt anbefale en ven at blive medlem ved at udfylde formularen nedenfor. Vi kontakter hurtigt din ven og sørger for indmeldelsen. Så snart det første kontingent er betalt, får du et gavekort.

Om personen du anbefaler:
Infomation om dig:

Formularen sendes via en sikker forbindelse

Relaterede spørgsmål og svar Se alle spørgsmål i Gavekort

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7020 2064.