Hvornår modtager jeg min gave?

Har du anbefalet et nyt medlem til en af vores fagforeninger i Det Faglige Hus, får du et gavekort som tak.

Vi sender et gavekort til dig i MIT detfagligehus, når det nye medlem har betalt sit første kontingent - du får en mail når gavekortet er sendt til din postkasse i MIT detfagligehus. Du kan se dit gavekort i MIT detfagligehus under Mine gaver

Hvis det nye medlem skal overflyttes fra en anden fagforening og a-kasse, kan der gå op til 8 uger, før du får gavekortet, ellers går det hurtigere. Vi registrerer først kontingentbetalinger omkring den 13. i hver måned, så efter denne dato gør vi status og sender gavekort afsted.

Er medlemmet du har anbefalet under uddannelse og fritaget for at betale kontingent til fagforening/a-kasse, modtager du først dit gavekort når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Det betyder typisk at det først vil være når din ven har har afsluttet sin uddannelse, at du modtager dit gavekort. 

Med gavekortet kan du handle i Gaveshoppen, der er fyldt med lækre valgmuligheder.

Når du har bestilt gaven, går der typisk op til 7 dage, før du modtager den. Hvis den gave du har bestilt er i restordre, kan der gå op til 3 uger før du modtager gaven. 

Du kan fordoble antallet af gaver til dig selv

Anbefaler du 3 eller flere medlemmer, får du 2 gavekort, hver gang du anbefaler et medlem. På den måde kan du vælge flere gaver eller spare op til dyrere gaver. Læs mere om Gaveregn, hvor du får dobbelt op på dine gaver

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 5096
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket