Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvornår modtager jeg min gave?

Har du anbefalet et nyt medlem til en af vores fagforeninger i Det Faglige Hus, får du et gavekort som tak.

Vi sender et gavekort til dig i MIT detfagligehus, når det nye medlem har betalt sit første kontingent - du får en mail når gavekortet er sendt til din postkasse i MIT detfagligehus. Du kan se dit gavekort i MIT detfagligehus under Mine gaver.

Bemærk, at hvis det nye medlem skal overflyttes fra en anden fagforening og a-kasse, kan der gå op til 8 uger. Skal det nye medlem derimod nyoptages, går der ca. 1 måned, før du får gavekortet.

Er medlemmet du har anbefalet under uddannelse og fritaget for at betale kontingent til fagforening/a-kasse, modtager du først dit gavekort når det nye medlem har betalt sit første kontingent. Det betyder typisk at det først vil være når din ven har har afsluttet sin uddannelse, at du modtager dit gavekort. 

Med gavekortet kan du handle i Gaveshoppen, der er fyldt med lækre valgmuligheder.

Når du har bestilt gaven, går der typisk op til 7 dage, før du modtager den. Hvis den gave du har bestilt er i restordre, kan der gå op til 3 uger før du modtager gaven. 

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9309. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter