Hvorfor kan jeg ikke logge ind på MIT detfagligehus med NemID?

For at kunne logge ind på MIT detfagligehus, skal du bruge MitID. Det skyldes, at vi har valgt at være en digital a-kasse, og du skal derfor benytte MitID for at få adgang til vores medlemsportal MIT detfagligehus.

Du kan ikke længere bruge NemID, da det lukker den 31. oktober 2023.

Kan jeg logge på med noget andet end MitID?

Vi har ikke pligt til at give adgang via et alternativt login, og det er derfor heller ikke en service, vi på nuværende tidspunkt tilbyder. Du kan læse mere om reglerne i bekendtgørelse om digital kommunikation i arbejdsløshedsforsikringen.

Digital a-kasse

At vi er en digital a-kasse betyder bl.a., at du som medlem har pligt til at benytte den digitale løsning, og at vi med bindende virkning kan sende breve med afgørelser eller indkalde dig til møder mv. i MIT detfagligehus.

Holder du dig ikke orienteret via MIT detfagligehus, kan det få konsekvenser for dine rettigheder fx din ret til dagpenge.

Vi anbefaler derfor vores medlemmer at oprette MitID og benytte det til at tjekke beskeder og digitale breve fra a-kassen online. Ellers vil det som nævnt kunne have den konsekvens, at du som ledig ikke kan stå til rådighed, og du kan heller ikke udfylde dit dagpengekort.

Ønsker du at blive fritaget for digital kommunikation?

Hvis du opfylder betingelserne, kan du dog søge om at blive fritaget for digital kommunikation og dermed få sendt breve med papirpost.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7545 3577
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket