Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få bedre dækning på dine forsikringer

Fagforsikring er klar med et godt tilbud til dig på alle dine forsikringer. Du får bedre dækning og halv selvrisiko på skadesforsikringer. 

Du kan tegne dine forsikringer igennem Fagforsikring. Ønsker du at få et godt tilbud på dine forsikringer, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7340 4145, eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig.

Bilforsikring

  • Ingen kilometerbegrænsning.
  • Kasko inkl. vejhjælp i Danmark.
  • Fast præmie efter kun 3 års skadesfri kørsel.
  • Ekstra rabat ved +50 år.

Attraktiv lønsikring

Vi tilbyder dig en fordelagtig lønsikring, hvor du kan blive dækket helt op til 90 % af din hidtidige løn. Tegner du en lønsikring, får du de 3 første måneders præmie gratis.

Læs mere om lønsikring og beregn din pris.

Tryghed til din familie

Med en gruppelivsforsikring sikrer du din familie økonomisk, hvis du afgår ved døden. Din familie kan for eksempel blive boende i huset, selv om der fremover kun vil være en forsørger.

Priseksempler på gruppelivsforsikring
Dækningssum  100.000 kr. for 312 kr. pr. år.
Dækningssum  200.000 kr. for 624 kr. pr. år.
Dækningssum 400.000 kr. for 1.248 kr. pr. år.

Heltidsulykkesforsikring EKSTRA

Vi tilbyder dig også at tegne en heltidsulykkesforsikring EKSTRA, som er unik, både hvad angår dækning og priser. Det kan være en fordel for dig at tegne forsikringen, hvad enten du allerede har en ulykkesforsikring inkluderet i dit fagforeningskontingent eller ej.

Halv selvrisiko

Tegner du en skadesforsikring hos Fagforsikring, halverer vi din selvrisiko.

Udvidet dækning

Tegner du en indboforsikring, er du sikret en af markedets bedste dækninger.

Månedsvis betaling uden gebyrer

Du kan vælge at betale dine forsikringer på månedsbasis, helt uden at det koster dig ekstra gebyrer.

Kun for medlemmer af fagforeningen

Fagforsikring er et selvstændigt  forsikringsagentur under DFA Forsikring, som har til formål udelukkende at levere forsikringsprodukter, der er målrettet medlemmer af fagforeningen i Det Faglige Hus. Du kan derfor ikke opnå de fordelagtige vilkår og tilbud uden at være medlem i Det Faglige Hus.

 

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7340 4145 inden kl. 16:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere