Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Priser

Vores kontingent til a-kassen stiger pr. 1. april 2015 med 4 kr. for fuldtid og 2 kr. for deltid. Der er tale om en mindre stigning i statsbidraget, som staten fastsætter og modtager.

Stigning blev indført allerede den 1. januar 2015, men vi har valgt først at lægge den på kontingentet fra 1. april 2015 i modsætning til andre a-kasser, der lod kontingentet stige allerede ved årsskiftet.

Kontingentet til Det Faglige Hus afspejler fortsat, at vi er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle med fuld faglig dækning.

Priser 1. april 2015
Priser for lønmodtagereFuldtid Deltid
Fagforening 69 kr. 69 kr.
A-kasse 462 kr. 349 kr.
Heltidsulykkesforsikring
som tilkøb til fagforening inkl. månedsvis betaling
30 kr. 30 kr.
Efterløn 482 kr. 321 kr.
 
Priser under uddannelseFuldtid Deltid
Fagforening 0 kr. -
A-kasse 0 kr. -
Heltidsulykkesforsikring 20 kr. -
 
Priser for selvstændigeFuldtid Deltid
Forening
som tilkøb til a-kasse inkl. heltidsulykkesforsikring
45 kr. -
A-kasse 462 kr. -

Få GRATIS fagforening i 3 måneder

Når du melder dig ind i både fagforening og a-kasse, får du gratis medlemskab i fagforeningen i 3 måneder. Du skal betale for a-kassen fra det tidspunkt, du melder dig ind. Tilbuddet gælder kun for personer, der ikke har været medlem de seneste 6 måneder.

Fordele under uddannelse

Er du under uddannelse, er dit medlemskab af fagforeningen gratis, og du har muligvis ret til at blive fritaget for at betale kontingent til a-kassen. Se betingelserne for gratis a-kassemedlemskab. Vi tilbyder dig også gavekort på op til 1.000 kr., når du afslutter din uddannelse. Se gavereglerne her

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7020 2064. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Vi sender en kopi af beskeden til din e-mail. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere