Brian Elsted Hansen, administrerende direktør

Der er en verden til forskel på første del af Brian Elsted Hansens karriere, og det job han i dag bestrider som administrerende direktør i Det Faglige Hus.

Hans baggrund med en HD og cand. merc i Økonomi og 15 års erfaring som revisor er dog det perfekte afsæt til hans nuværende job, fordi han har økonomisk indsigt samt viden om en professionel organisation. Begge dele er der nemlig brug for i en fagforening og a-kasse, hvor effektivitet aldrig bliver et fremmedord.

Brian Elsted Hansen er født i 1969, og blev efter sin HHX eksamen fra Ribe Handelsskole revisorelev hos det daværende Ernst & Young og var derpå senior manager hos PriceWaterhouseCooper i fem år, inden han i 2005 skiftede til Det Faglige Hus. Her arbejdede han de første 10 år som administrationschef og avancerede herefter til administrerende direktør, idet han overtog en større del af den overordnede, administrative ledelse.

Han varetager foruden de administrative og ledelsesmæssige opgaver også opgaver for den politiske del af organisationen, nemlig som sekretær for hovedbestyrelserne i såvel fagforeningerne som a-kassen. Desuden er han bestyrelsesmedlem i bl.a. DFA Forsikringsagentur ApS og Fagforsikring ApS.

Han er ligeledes medlem af Dansk Selskab for Virksomhedsledelse, hvor han er tilknyttet VL-gruppe 74 i Esbjerg.

Læs også artikel i JydskeVestkysten (09.04.19): Revisoren der blev direktør i Det Faglige Hus.

Kontaktoplysninger


Tlf. 7912 8096

brha@detfagligehus.dk

Pressefotos 


Hent billede i høj opløsning

Brian E Hansen, administrationschef

 

Hent billede i høj opløsning

Brian E Hansen, administrationschef