Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvad er en halvårs-erklæring?

Modtager du efterløn og arbejder du ikke, kan du tilmelde dig en ordning, hvor du kun indsender en halvårserklæring i stedet for et efterlønskort hver måned.

Du kan ikke bruge en halvårs-erklæring, hvis du har arbejde, selvstændig virksomhed, eller du bor i et andet EØS-land. Her skal du indsende efterlønskort hver måned.

Hvis du ønsker at bruge en halvårs-erklæring i stedet for efterlønskort, skal du ligesom på efterlønskortet huske at give oplysning om alle ændringer i perioden. Det kan fx være, at du har holdt ferie med feriepenge, eller at din pension har ændret sig.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter