Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvordan bliver min efterløn udbetalt?

Du skal oplyse os om dit arbejde og dine andre aktiviteter på et efterlønskort eller i en halvårs-erklæring. Vi gennemgår oplysningerne og udbetaler efterlønnen bagud for en måned ad gangen. 

Du kan taste dit efterlønskort på MIT detfagligehus fra og med den 6. sidste hverdag i måneden. Hvis vi ikke har modtaget dit efterlønskort senest 1 måned og 10 dage efter en udbetalingsperiodes udløb, mister du som udgangspunkt retten til efterløn for den pågældende måned.

Efterlønnen vil blive udbetalt den sidste hverdag i måneden, hvis du har tastet dit efterlønskort den 6. sidste hverdag i måneden. Udfylder du kortet senere, vil vi udbetale så hurtigt, som det er muligt. Læs mere om, hvilke frister du skal overholder for at få udbetalt din efterløn senest den sidste dag i måneden.

Vi må ikke udbetale efterløn til dig, hvis ikke vi har alle de nødvendige oplysninger.

Er du fuldtidsforsikret, får du udbetalt efterløn for op til 160,33 timer pr. måned. Udbetalingen skal dog mindst udgøre 14,8 timer.

Er du deltidsforsikret, får du udbetalt op til 130 timer pr. måned, men udbetalingen skal mindst udgøre 12 timer.

Er du omfattet af reglerne om lempet fradrag, kan vi ikke udbetale efterløn til dig, hvis din faktiske arbejdstid overstiger 128 timer i måneden som fuldtidsforsikret eller 104 timer i måneden som deltidsforsikret.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter