Hvor og hvordan udfylder jeg mit dagpengekort?

Du skal en gang hver måned udfylde dit dagpengekort på MIT detfagligehus, hvor du logger ind med dit NemID eller en personlig adgangskode. Du kan tidligst udfylde det den 6. sidste hverdag i måneden. 

Hvis du har udfyldt dagpengekortet rettidigt, vil dine dagpenge være på din Nemkonto den sidste bankdag i måneden.

Husk at du altid skal udfylde dagpengekortet for hele måneden, selvom du fx først er blevet ledig midt i en måned eller er startet i job midt i måneden. Det vil sige, at du også skal udfylde kortet for alle de dage, hvor du har været i arbejde.

Det er vigtigt, at du udfylder kortet korrekt. Du skal skrive alle de oplysninger på, der har betydning for din ret til dagpenge. Du skal læse vejledningen på dagpengekortet grundigt, før du udfylder kortet.

Datoer for indtastning af dagpengekortet

Se oversigt over datoer for, hvornår du skal taste dit dagpengekort. Fristen hver måned kan også ses på MIT detfagligehus.

Du kan også printe og udfylde et dagpengekort, som du kan sende til os med posten. Her gælder det også, at du tidligst må indsende kortet den 6. sidste hverdag i måneden.

Bemærk i øvrigt, at din ret til dagpenge for måneden falder bort, hvis ikke kortet er modtaget af os senest 1 måned og 10 dage efter udløbet af den måned, du søger dagpenge for.

Sådan udfylder du dagpengekortet

 

 

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303.