Det Faglige Hus fastholder sit billige kontingent i 2018

12. december 2017

Kontingentet til fagforeningerne i Det Faglige Hus stiger ikke i 2018. Det er dermed 9. år i streg, at vi fastholder kontingentet.

Fagforening koster kun 69 kr.

Medlemskabet af fagforeningen vil i 2018 stadig kun koste 69 kr. pr. måned. Det er dermed 9. år i streg, at vi fastholder kontingentet.

Hvis du ønsker en heltidsulykkesforsikring som en del af dit medlemskab, vil prisen også stadig være 99 kr.

Se hele oversigten over vores priser i 2018.

A-kasse koster kun 473 kr. 

Vi har desuden besluttet, at kontingentet til a-kassen kun skal stige med 1 kr., selvom staten har meddelt, at statsbidrag og ATP i 2018 tilsammen stiger med 2 kr. 

A-kassen koster i 2018 derfor blot 473 kr. pr. måned for fuldtidsforsikrede og 356 kr. for deltidsforsikrede.

Vi nedsætter igen administrationsbidraget med 1 kr.

Vi finder besparelsen ved at nedsætte vores administrationsbidrag til a-kassen med 1 kr. Vi har nu nedsat administrationsbidraget til a-kassen med 3 kr. henover de seneste 3 år.

Planen er, at vi fortsætter med at nedsætte kontingentet hvert år i den udstrækning, a-kassens økonomi tillader det. 

Fuld dækning – bare meget billigere

Det er vigtigt for os, at vi fastholder vores position som Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle - vel at mærke uden at gå på kompromis med kvaliteten i vores medlemsservice.

Hos os får du fuld dækning til alle typer af sager, som du typisk kan forvente, at din fagforening hjælper med – selvfølgelig også arbejdsskadesager samt sociale sager; fx hvis dine sygedagpenge fra kommunen ophører.  

Spar op til ca. 7.700 kr. om året

Hvis du skifter til Det Faglige Hus, kan der være mange penge at spare om året.

På vores hjemmeside kan du se, hvor mange penge du sparer pr. år ved at være medlem af Det Faglige Hus i forhold til andre fagforeninger og a-kasser.