Første træning på nyt Special Olympics håndboldhold i Esbjerg

4. oktober 2017

Forventningerne var i top, da et helt nyt Special Olympics hold havde deres første håndboldtræning i Esbjerg. Det nye hold er blevet etableret i et samarbejde mellem Team Esbjerg HK og Special Olympics Danmark, som begge er sponsorerede af Det Faglige Hus.

 

 

Den 6. september slog Team Esbjerg HK dørene op for et helt nyt håndboldtiltag i klubben. På initiativ af Det Faglige Hus, der er sponsor for Special Olympics i Danmark og har hovedsæde i Esbjerg, er der nu etableret et Special Olympics håndboldhold i Team Esbjerg HK. 

I videoen kan du høre, hvordan spillerne og holdboldtræner Jesper Jensen oplevede den første træning, som var en stor succes. 

Stor opbakning

Det nye hold har stor opbakning fra Team Esbjerg HK's formand Søren Mellerup, som glæder sig over, at det nye hold er med til at vise, at klubben er for alle.

Ligeledes glæder idrætskonsulent Lykke Guldbrandt fra Parasport Danmark sig over, at der etableres idrætstilbud i almene idrætsklubber for mennesker med udviklingshandicap.

Det Faglige Hus er sponsor

Det Faglige Hus har indgået en sponsoraftale med Parasport Danmark, som er målrettet Special Olympics-idrætten for personer med udviklingshandicap. 

- Det Faglige Hus er Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle. Og netop det, at vi er for alle, synes vi, går rigtig fint hånd i hånd med dette sponsorat. Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Parasport Danmark og etableringen af det nye håndboldhold, som både er til glæde og gavn for Special Olympics-udøvere og for Det Faglige Hus, siger Mette Jul, der er kommunikationschef i Det Faglige Hus.

Det Faglige Hus er også sponsor for Team Esbjerg HK.