Kontingentbetaling

Når du er medlem af a-kasse og fagforeningen inklusiv ulykkesforsikring, så bliver du opkrævet kontingent en gang om måneden. 

Hvis du er medlem af a-kasse og fagforening uden ulykkesforsikring, så bliver du som udgangspunkt opkrævet kontingent hvert kvartal. Du kan, mod et gebyr på 10 kr. pr. måned, vælge at betale hver måned. 

Er du kun medlem af fagforeningen inklusiv ulykkesforsikringen, så betaler du kontingent hvert halve år. 

Er du kun medlem af fagforeningen uden ulykkesforsikring, så opkræves dit kontingent hvert kvartal, og du kan ikke vælge at betale hver måned.

Er du i tvivl om, hvordan du bliver opkrævet i dag, kan du logge på MIT detfagligehus og se det under menuen "Medlemskab". 

Ønsker du at ændre, hvor ofte du betaler, kan du skrive til os i MIT detfagligehus eller ringe til vores Medlemshotline.

Læs mere om pris på fagforening og a-kasse.

Første opkrævning

Første gang du bliver opkrævet, er det måske for en skæv periode. Din første opkrævning kan derfor godt være for en længere periode end normalt. Det sker ofte, hvis du er indmeldt midt i måneden eller kvartalet, eller hvis du bliver indmeldt med tilbagevirkende kraft.

Opkrævning af efterlønsbidrag

Er du tilmeldt efterlønsordningen, bliver bidraget hertil opkrævet sammen med dit kontingent til a-kassen.

Tilmelding til Betalingsservice

Tilmeld dig Betalingsservice og spar 20 kr. for hver opkrævning, der bliver sendt ud.

Husk, at hvis du skifter bank, så kan det ske at en Betalingsservice-aftale bliver afmeldt. Vi hjælper dig gerne med at oprette en ny aftale.

Sådan betaler du straks

Har du mistet dit indbetalingskort, og har du brug for at indbetale dit kontingent straks, kan du nemt indbetale via bankoverførsel.

Du kan betale dit kontingent til os ved at overføre pengene til Spar Nord.

Reg.nr. 9244 - konto.nr. 4581927873.

Husk at oplyse dit cpr-nr. på overførslen.

Gebyrer

Det er let at undgå gebyrer.

Har du valgt månedsvis betaling af fagforening, og har du ikke tilkøbt heltidsulykkesforsikringen, vil du også blive opkrævet et gebyr på 10 kr. pr. måned. Skifter du til kvartalsvis betaling, kan du spare dette gebyr. 

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9302
Vores telefoner er åbne
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening resten af året og altid mindst 6 måneder gratis, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere