Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Kontingentbetaling

Når du er medlem i Det Faglige Hus, kan du som udgangspunkt selv vælge, om du ønsker at betale hver måned eller hvert kvartal.

Ønsker du at skifte mellem at betale månedsvis eller kvartalsvis, skal du kontakte os. Så sørger vi for, at det bliver rettet.

Hvis du kun er medlem af fagforeningen og samtidig betaler til heltidsulykkesforsikringen, opkræver vi dit kontingent for et halvt år af gangen.

Første opkrævning

Første gang du bliver opkrævet, er det måske for en skæv periode. Din første opkrævning kan derfor godt være for en længere periode end normalt. Det sker ofte, hvis du er indmeldt midt i måneden eller kvartalet, eller hvis du bliver indmeldt med tilbagevirkende kraft.

Opkrævning af efterlønsbidrag

Er du tilmeldt efterlønsordningen, bliver bidraget hertil opkrævet sammen med dit kontingent til a-kassen.

Tilmelding til Betalingsservice

Tilmeld dig Betalingsservice og spar 20 kr. for hver opkrævning, der bliver sendt ud.

Sådan betaler du straks

Har du mistet dit indbetalingskort, og har du brug for at indbetale dit kontingent straks, kan du nemt indbetale via bankoverførsel.

Du kan betale dit kontingent til os ved at overføre pengene til Spar Nord.

Reg.nr. 9244 - konto.nr. 4581927873.

Husk at oplyse dit cpr-nr. på overførslen.

Gebyrer

Det er let at undgå gebyrer.

Har du valgt månedsvis betaling af fagforening, og har du ikke tilkøbt heltidsulykkesforsikringen, vil du også blive opkrævet et gebyr på 10 kr. pr. måned. Skifter du til kvartalsvis betaling, kan du spare dette gebyr. 

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9302.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere