Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvordan søger jeg om jobrettet uddannelse?

Hvis du gerne vil deltage i 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du selv søge om det. 

Ansøgning med papirblanket

Du skal henvende dig til uddannelsesstedet og få dem til at udfylde blanket AR 237. Uddannelsesstedet skal altid udfylde en del af blanketten, inden du sender den til os.

Når blanketten er helt udfyldt, skal du sende den til os. Herefter udfylder vi den sidste del af blanketten, hvis du opfylder betingelserne for jobrettet uddannelse, og sender den til jobcentret, der sørger for betaling af uddannelsen.

Vi skal godkende din ansøgning

Vi behandler din ansøgning om jobrettet uddannelse, og du får svar fra os via Jobnet. Vi kan kun godkende din ansøgning, hvis du opfylder kravene hertil.

Du skal være opmærksom på, at når a-kassen har godkendt din ansøgning, så kan du ikke foretage ændringer. Du kan fx ikke ændre dit ønske om kursus eller tidspunktet. Selvom du vælger ikke at starte på det kursus, som a-kassen har godkendt dig til, vil du som udgangspunkt alligevel have brugt din ret til jobrettet uddannelse.

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303.