Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Bevar din indtægt ved ledighed

Tegn en attraktiv lønsikring via Fagforsikring og bevar helt op til 90 % af din indtægt, hvis du bliver ledig. Du får de 3 første måneders præmie gratis.

Er du medlem af både fagforening og a-kasse i Det Faglige Hus, har du mulighed for at tegne en fordelagtig lønsikring via Fagforsikring

Tegner du en lønsikring, får du de 3 første måneders præmie gratis.

Vi giver dig gerne et godt tilbud på en lønsikring.

En lønsikring der dækker helt op til 90 %

Med en lønsikring har du mulighed for stort set at bevare din indtægt, selvom du mister dit job. Har du kun en a-kasseforsikring, vil du højst få 18.113 kr. om måneden, og det beløb skal der vel at mærke betales skat af. Derfor kan det være en rigtig god ide at tegne en lønsikring. 

Vores lønsikring sikrer dig helt op til 90 % af din løn, når du er ledig. Andre ordninger tilbyder typisk kun en dækning op til 80 %. Hertil kommer, at forsikringen også dækker, selvom du er syg, når du fratræder dit job. Typisk har man heller ikke denne dækning i andre ordninger. Så der er tale om en attraktiv ordning, hvor du kan opnå en rigtig god dækning. Hertil kommer, at du har mulighed for selv at skrue op og ned for prisen. Du kan nemlig selv bestemme, hvornår udbetalingen skal starte, og hvor længe den skal vare.

Se betingelser for lønsikring.

Har du en lønsikring i din nuværende fagforening og a-kasse?

Har du allerede en lønsikring, følger din anciennitet med, hvis du flytter den til Det Faglige Hus. Det er meget vigtigt, at du selv sikrer dette, da det ikke sker automatisk. Derfor skal du tage kontakt til Fagforsikring med det samme, når du bliver overflyttet.

Beregn din pris på lønsikring

Her kan du beregne din pris på lønsikring.

?
?
?
Tak for din bestilling på et tilbud på lønsikring. Vi kontakter dig snarest telefonisk med mere information.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7340 4145. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere