Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

En lønsikring, der dækker helt op til 90%

Med lønsikring via Fagforsikring kan du bevare helt op til 90% af din indtægt, hvis du bliver ledig og er under 59 år. 

Beregn din pris på lønsikring.

Kontakt os for et godt tilbud på dine forsikringer, på tlf. 7610 5093, eller udfyld kontaktformularen, så ringer vi til dig.

Kan du klare dig for en løn på 18.000 kr?

Mange må ændre deres liv radikalt, hvis de mister jobbet, for dagpengene fra a-kassen rækker ikke til udgifterne. Selvom du fx har ret til den højeste dagpengesats, får du ikke meget mere end 18.000 kr. om måneden før skat i dagpenge. Tegner du en lønsikring, hos Fagforsikring kan du undgå at komme i en økonomisk presset situation, hvis du bliver ledig. For at kunne tegne en lønsikring skal du være under 59 år og medlem af en a-kasse. 

Du kan tegne en lønsikring, indtil du fylder 59 år. Ordningen stopper ved udgangen af det år, hvor du fylder 60 år. 

Halv pris på lønsikring 

Er du medlem af a-kassen i Det Faglige Hus og tegner en lønsikring, får du halv pris de første 6 måneder.

Beregn din pris på lønsikring og bestil et tilbud.

En lønsikring, der dækker helt op til 90%

Vores lønsikring sikrer dig helt op til 90% af din løn, når du er ledig. Andre ordninger tilbyder typisk kun en dækning op til 80%.

Dækker også når du er syg

Hertil kommer, at forsikringen også dækker ved visse sygdomme, når du fratræder dit job. Typisk har man heller ikke denne dækning i andre ordninger.

Dækning tilpasset dine behov

Lønsikring via Fagforsikring er en attraktiv ordning, hvor du kan opnå en rigtig god dækning. Du har mulighed for selv at skrue op og ned for prisen, ved selv at bestemme, hvornår udbetalingen skal starte, og hvor længe den skal vare.

Se betingelser for lønsikring.

Har du en lønsikring i din nuværende fagforening og a-kasse?

Har du allerede en lønsikring, følger din anciennitet med, hvis du flytter den til Det Faglige Hus. Det er meget vigtigt, at du selv sikrer dette, da det ikke sker automatisk. Derfor skal du tage kontakt til Fagforsikring med det samme, når du bliver overflyttet.

Bliv medlem og spar mange penge

For at tegne en lønsikring skal du være medlem i Det Faglige Hus. Som medlem sparer du ikke kun penge på forsikringer, du sparer også mange penge på din fagforening og a-kasse. Det er nemt og hurtigt at blive medlem

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 5093. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter