Vi glæder os til at mødes med dig igen

2. juli 2021

Landet er åbnet op igen efter coronakrisen, og vi har også åbnet op for, at du kan besøge os. Er du ledig, betyder det, at du fra den 1. august 2021 igen skal møde op til rådighedssamtaler m.m.

Efter at vi i en længere periode har haft lukket for besøg pga. corona, er det med stor glæde, at vi nu igen kan tage imod dig og mødes med dig på vores kontorer.

Vi har ikke længere krav om mundbind, når du møder op hos os, men vi tager naturligvis alle forholdsregler og følger myndighedernes retningslinjer i forhold til at undgå smitte med COVID-19.

Møder i a-kassen fra den 1. august 2021

Er du ledig, skal du være opmærksom på, at du igen skal møde personligt op til møderne i a-kassen fra den 1. august 2021. Samtalerne vil altså ikke længere kun foregå telefonisk, som de har gjort siden marts sidste år.

Skal du til møde i a-kassen, vil du blive indkaldt til det via et brev i MIT detfagligehus. I brevet vil der stå, om du selv skal booke en tid til mødet.

Har du brug for hjælp til din jobsøgning, så kan også booke et møde med en af vores dygtige vejledere. Vi kan hjælpe dig med alt fra karriererådgivning til gennemgang af CV og jobsøgning på fx LinkedIn.

Læs mere om møder i a-kassen.

Åbningstider

Du kan se åbningstiderne og adressen for din lokalafdeling nederst på vores kontaktside.