Få hjælp til jobsøgning

Hvad enten du er ledig eller i arbejde, kan du være jobsøgende.

Når du er ledig kommer du til individuelle samtaler med en vejleder, her gennemgår vi din situation, dit CV og sammen laver vi en plan for din jobsøgning. Vi indkalder dig til møderne via MIT detfagligehus og du har altid mulighed for selv at booke de møder du har brug for. Læs mere om jobsøgning og dagpenge.

Er du i arbejde, men har brug for hjælp til din jobsøgning, så er vi kun et telefonopkald væk. Vi hjælper dig med at få styr på din jobsøgningsstrategi. Ønsker du et møde med os, skal du booke det på forhånd på tlf. 7610 9303.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du bliver arbejdsløs.

Karrieresamtale

Ønsker du at komme videre i dit arbejdsliv, eller er du usikker på, hvad du vil arbejde med i fremtiden, så er vi klar til at hjælpe dig med karriererådgivning.

Åben vejledning

Vi holder også åben vejledning, hvor du er velkommen både, hvis du er ledig, og hvis du er i job og overvejer et karriereskifte. Her kan du møde op uden forudgående aftale i et afslappet forum og få en uformel snak med vores vejledere over en kop kaffe. Se hvornår din afdeling holder åben vejledning.

Jobsøgningsportaler og sider

Klik her og se en liste med jobsøgningssider, hvor du kan finde jobopslag

Gode råd og inspiration

Her finder du hjælp og inspiration til, hvordan du skriver den gode ansøgning og laver et godt CV.

Kom godt i gang med vores skabeloner til ansøgning og CV.

På LinkedIn har du mulighed for at få indblik i den virksomhed, du gerne vil arbejde i, eller at udvide dit arbejdsrelaterede netværk. Se vores tips til brug af LinkedIn. Download også vores quickguide med 5 tips til, hvordan du kommer i gang med LinkedIn i din jobsøgning.

Du kan også følge det gratis online-forløb ANNAWAY for jobsøgere på Jobindex. Her bliver du guidet igennem de enkelte trin, så du gradvist nærmer dig drømmejobbet.

Er du allerede indkaldt til en samtale, og har du brug for inspiration til din forberedelse, har vi lavet en række tips til jobsamtalen.

Download guiden "Kom tættere på et nyt job" og læs mere.

Se vores oversigt over jobportaler, hvor du måske kan finde dit næste job.

Jobmesse

Du kan deltage på inspirationsdag i Odense tirsdsag den 11. juni 2024 og høre om dine karrieremuligheder i bygge-, lager-, transport- og industribranchen. Læs mere om tid og sted her. 

Jobsøgning og netværk for ledige seniorer

Senior Erhverv består af 22 netværk fordelt over hele Danmark, som kæmper for at åbne erhvervslivets øjne for de mange fordele, der er ved at ansætte en medarbejder over 50 år.

Læs mere om Senior Erhverv

Jobsøgning i udlandet

Når du er medlem i a-kassen, kan du få dagpenge med til et andet EØS-land eller Schweiz i op til 3 måneder, hvis du vil søge arbejde i landet.

Hvis du er over 35 år, og vil søge job i et andet EU-land, kan du søge støtte til jobsøgningsudgifter gennem EU-programmet Reactivate.

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7610 9303
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket