Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Få hjælp til jobsøgning

Hvad enten du er ledig eller i arbejde, kan du være jobsøgende.

Ønsker du gode råd til din jobsøgning, er vi klar til at svare på spørgsmål og gennemgå din ansøgning og CV. 

Ønsker du et møde med os, skal du booke det på forhånd på tlf. 7610 9303.

Karrieresamtale

Ønsker du at komme videre i dit arbejdsliv, eller er du usikker på, hvad du vil arbejde med i fremtiden, så er vi klar til at hjælpe dig med karriererådgivning.

Gode råd og inspiration

Her finder du hjælp og inspiration til, hvordan du skriver den gode ansøgning og laver et godt CV.

Kom godt i gang med vores skabeloner til ansøgning og CV.

På LinkedIn har du mulighed for at få indblik i den virksomhed, du gerne vil arbejde i, eller at udvide dit arbejdsrelaterede netværk. Se vores tips til brug af LinkedIn.

Du kan også følge det gratis online-forløb ANNAWAY for jobsøgere på Jobindex. Her bliver du guidet igennem de enkelte trin, så du gradvist nærmer dig drømmejobbet.

Er du allerede indkaldt til en samtale, og har du brug for inspiration til din forberedelse, har vi lavet en række tips til jobsamtalen.

Download guiden "Kom tættere på et nyt job" og læs mere.

Se vores oversigt over jobportaler, hvor du måske kan finde dit næste job.

Jobsøgning i udlandet

Når du er medlem i a-kassen, kan du få dagpenge med til et andet EØS-land eller Schweiz i op til 3 måneder, hvis du vil søge arbejde i landet.

Hvis du er over 35 år, og vil søge job i et andet EU-land, kan du søge støtte til jobsøgningsudgifter gennem EU-programmet Reactivate.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter