Om hjemmesiden

En stor del af kontakten med vores medlemmer sker via hjemmesiden.  Det er her, hvor vi hjælper medlemmer med forskellige problemstillinger under menupunkterne Få hjælp og Spørgsmål og svar.

Menuerne er bygget op omkring konkrete problemstillinger, du som medlem kan opleve i hverdagen. Hvad enten du lige er blevet ledig og derfor skal på dagpenge, eller hvis du oplever problemer omkring din ansættelse.

Selvom hjemmesiden giver dig mulighed for at betjene dig selv og finde en masse information om forskellige emner, er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os - fx hvis du ikke kan finde det, du søger, eller hvis du bare gerne vil have uddybet noget.

Sådan sender du dokumenter til Det Faglige Hus

Det er vigtigt, at vi kan læse og udskrive de dokumenter, du sender til os med kontaktformular og e-mail. De er desværre nogle gange så uklare eller gnidrede, når vi modtager dem, at vi ikke kan læse dem. 

Det kan forsinke en sag og giver både dig og os ekstra arbejde, hvis vi er nødt til at bede om at få dokumenterne tilsendt igen.

Hjælp til at sende dokumenter

Sådan gemmer du PDF'er fra hjemmeside

Følg denne vejledning for at gemme en hjemmeside på din mobil som PDF. Det kan fx være i forbindelse med, at vi har bedt dig sende dokumentation fra Sundhed.dk eller SKAT, der ikke har nogen "Gem som PDF"-funktion på deres hjemmesider.

Gem hjemmeside som PDF

Let og forståeligt sprog

Indholdet på hjemmesiden skrives og vedligeholdes af et webredaktørteam, der består af jurister, sagsbehandlere og kommunikationsfolk.

Vi er meget opmærksomme på, at vores sprogbrug ikke er præget af unødvendig fagsprog eller skrevet på en uforståelig måde. Det er vigtigt for os, at du som medlem kan læse og forstå det, som vi skriver til dig.

Design

Hjemmesiden er designet til at være responsiv. Det betyder, at uanset om du besøger hjemmesiden fra en almindelig computer, en tablet (fx iPad) eller mobil, så tilpasses hjemmesiden automatisk. Du kan derfor være sikker på at finde frem til det samme indhold uanset hvilken vej, du vælger.

Se også vores cookie- og privatlivspolitik

Vi er klar til at hjælpe dig

Skriv til os
Skriv til os i MIT detfagligehus. Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage.
Skriv til os
Ring til os på 7545 3577
Vores telefoner er lukket
Tlf. åbningstider i denne uge
Mandag08:00 - 17:00
Tirsdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 14:00
Lørdaglukket
Søndaglukket