Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Info til pressen

Det Faglige Hus besvarer meget gerne henvendelser fra pressen. Vi tilstræber at give hurtige tilbagemeldinger, men i nogle tilfælde vil der være brug for at undersøge en problemstilling nærmere, før vi kan give et fyldestgørende svar.

Ved henvendelser om sager, der vedrører konkrete personer, der enten er eller har været medlemmer i fagforening eller a-kasse, skal mediet indhente en skriftlig fuldmagt og således kunne dokumentere den pågældendes tilladelse til, at vi må udtale os om sagen.

Henvendelser fra medier i åbningstiden kan rettes til kommunikationschef Mette Jul tlf. 7912 8113 eller på vores hovednr. tlf. 7545 3577.

Uden for normal åbningstid kan Mette Jul kontaktes på tlf. 4019 2606. Alternativt kan kommunikationskonsulent Teddy Gehrke kontaktes på tlf. 2065 5313.

Pressefotos

Vi giver adgang til enkelte portrætter og pressefotos på nedenstående personer samt vores hovedkontor. Billederne kan frit benyttes i relevant redaktionel sammenhæng.

 Video: Det Faglige Hus er klar til at hjælpe

 

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere