Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Johnny Nim, landsformand

Johnny Nims fagforening blev ikke spået mange chancer, da han i 1988 forlod Teknisk Landsforbund og startede på egen hånd. I dag står han som landsformand og forretningsfører i spidsen for Danmarks hurtigst voksende organisation med mere end 151.000 medlemmer i fagforening og a-kasse.

Det Faglige Hus har hovedkontor i Esbjerg, og ligesom fagforeningerne i Det Faglige Hus, har han udfordret fagbevægelsens etablissement, og placeringen af et næsten nyt, 8300 m2 stort hovedkvarter er Esbjerg-drengens stille protest mod, at alt skal placeres i hovedstadsområdet.

Johnny Nim er født i 1953. Han blev som 16-årig ansat som postbud i det daværende Post- og Telegrafvæsen, hvor han hurtigt engagerede sig i fagligt arbejde, og i en alder af bare 18 år blev han valgt som tillidsrepræsentant for Esbjergs postbude. Nim bestred denne tillidspost, indtil han i 1982 skiftede til et job som forbundssekretær i Teknisk Landsforbund. Det varede i 6 år, indtil han gik egne veje.

Johnny Nim har som både landsformand og forretningsfører det øverste politiske og administrative ansvar i en organisation med 400 medarbejdere i Esbjerg, Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Odense, Ringsted, Brøndby og Hillerød.

Han er endvidere bestyrelsesformand i Dansk ForsikringsAgentur og bestyrelsesmedlem i Ribe-Esbjerg HH.

Kontaktoplysninger


Tlf. 7912 8170

joni@detfagligehus.dk

www.johnnynim.dk

Pressefotos


Hent billede i høj opløsning

Johnny Nim

 

Hent billede i høj opløsning

Johnny Nim

 

Hent billede i høj opløsning

Some description

Læs også artikler om Johnny Nim

Jyllands-Posten: Fagforeningsboss er sportens nye pengemand: Han vil dø på sit arbejde (4.10.18).

JydskeVestkysten: Landsformand Johnny Nim fylder 65 år søndag (2.03.18).

Læserbrev i JydskeVestkysten: Johnny Nim: Døden skal jo have en årsag (11.08.17)