Johnny Nim, landsformand

Johnny Nims fagforening blev ikke spået mange chancer, da han i 1988 forlod Teknisk Landsforbund og startede på egen hånd. I dag står han som landsformand og forretningsfører i spidsen for Danmarks hurtigst voksende organisation med mere end 223.000 medlemmer i fagforening og a-kasse.

Udfordret den traditionelle fagbevægelse

Det Faglige Hus har hovedkontor i Esbjerg, og ligesom fagforeningerne i Det Faglige Hus, har han udfordret fagbevægelsens etablissement, og placeringen af et næsten nyt, 8300 m2 stort hovedkvarter er Esbjerg-drengens stille protest mod, at alt skal placeres i hovedstadsområdet.

Postbud som 16-årig

Johnny Nim er født i 1953. Han blev som 16-årig ansat som postbud i det daværende Post- og Telegrafvæsen, hvor han hurtigt engagerede sig i fagligt arbejde, og i en alder af bare 18 år blev han valgt som tillidsrepræsentant for Esbjergs postbude. Nim bestred denne tillidspost, indtil han i 1982 skiftede til et job som forbundssekretær i Teknisk Landsforbund. Det varede i 6 år, indtil han gik egne veje.

Landsmand og forretningsfører

Johnny Nim har som både landsformand og forretningsfører det øverste politiske og administrative ansvar i en organisation med 400 medarbejdere i Esbjerg, Aalborg, Aarhus, Herning, Kolding, Odense, Ringsted, Brøndby og Hillerød.

Billigt kontingent er en hjertesag

Omkostningsbevidsthed er en del af Johnny Nims DNA og dermed også af kulturen i Det Faglige Hus, hvor man sætter en ære i at kunne levere et kvalitetsprodukt til en lavere pris end konkurrenterne. Når Det Faglige Hus giver gode medlemstilbud eller som noget nyt forhandler en overenskomst med Arbejdsgiverforeningen KA, har det altid været afgørende for Johnny Nim at fastholde det billige kontingent til medlemmerne på trods af de nye initiativer.

Bestyrelsesposter

Johnny Nim har haft flere bestyrelsesposter. Han er bl.a. bestyrelsesformand i DFA ForsikringsAgentur og i Ribe-Esbjerg HH. Tidligere har han også siddet i flere andre sportsbestyrelser bl.a. Viborg HK, Esbjerg FB og Esbjerg Energy.

Byudvikling

Investeringen i byggegrunde og byudvikling er blevet en vigtig måde at forrente medlemmernes penge på i Det Faglige Hus. Samtidig skaber de store byggeprojekter udvikling i det lokalområde, hvor Johnny Nim selv er opvokset. Johnny er glad og stolt over at udvikle Esbjerg, og at han på den måde er med til at give tilbage til byen, hvor han er født og opvokset.

Sportsinteresseret og opbakning til lokalsamfundet

Johnny Nim er en ildsjæl og især sportens verden nyder godt af hans store sportsinteresse. Han ser det som en naturlig ting at bakke op om lokalsamfundet, og sponsorer gerne byens sportsklubber m.m.

Det Faglige Hus har sponsorater i en række klubber på tværs af 4 sportsgrene: Fodbold, håndbold, ishockey og speedway. Formålet med sponsoraterne er primært at skabe synlighed og at tiltrække endnu flere medlemmer. Samtidig giver mange af sponsoraterne ofte gratis billetter til kampe, som Det Faglige Hus kan glæde medlemmerne med.

Kontaktoplysninger


Tlf. 7912 8170

joni@detfagligehus.dk

www.johnnynim.dk

Pressefotos


Hent billede i høj opløsning

Johnny Nim

 

Hent billede i høj opløsning

Johnny Nim

 

Hent billede i høj opløsning

Some description

Læs også artikler om Johnny Nim

Jyllands-Posten: Fagforeningsboss er sportens nye pengemand: Han vil dø på sit arbejde (4.10.18).

JydskeVestkysten: Landsformand Johnny Nim fylder 65 år søndag (2.03.18).

Læserbrev i JydskeVestkysten: Johnny Nim: Døden skal jo have en årsag (11.08.17)