Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

MIT detfagligehus

MIT detfagligehus er vores medlemsportal, hvor vi har samlet oplysninger om dig og dit medlemskab ét sted. 

Her kan du logge ind og se dine personlige oplysninger og selv foretage nogle registreringer.

Log ind på MIT detfagligehus

Adgang fra computer, tablet og mobil

Du kan både logge på fra din computer, tablet eller mobil – og du vælger selv, om du logge ind med dit NemID eller sms-login.

Post og kontakt

Hvis vi sender dig et brev, kan du altid finde det i din elektroniske postkasse på MIT detfagligehus. Tilmelder du dig elektronisk post, vil du kun modtage breve fra os i postkassen. Vi sender dig en mail, hver gang der er post til dig. Vi sender dig også en sms, hvis vi kender dit mobilnummer.

Du kan også skrive til os og vedhæfte relevante filer eller besvare breve, som vi har sendt til din elektroniske postkasse direkte i MIT detfagligehus.

Kommentarer eller idéer

Vi har hele tiden fokus på at tilbyde vores medlemmer en god medlemsportal. Har du kommentarer eller idéer til det MIT detfagligehus, hører vi derfor meget gerne fra dig. Udfyld formularen neden for – så kigger vi på dem.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter