Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvorfor modtager jeg min post digitalt i MIT detfagligehus?

Alle vores medlemmer bliver automatisk tilmeldt digital post. Vi sender derfor alle vores breve til dig til din digitale postkasse i MIT detfagligehus.

Vi sender dig en mail, hver gang vi lægger ny post til dig. Derfor er det vigtigt, at vi har registreret din e-mail korrekt. Du kan selv redigere dette i MIT detfagligehus under Mine oplysninger.

Det er en fordel for dig at få brevene i din postkasse i MIT detfagligehus, fordi:

  • du modtager brevene hurtigere.
  • brevene bliver opbevaret sikkert.
  • du har alle breve fra os samlet ét sted.
  • du kan nemt sende os et svar og evt. vedhæfte en fil.

Ingen e-mails

Bemærk, at vi ikke må maile med dig, hvis du er medlem. Vi kan i stedet for skrive med dig i MIT detfagligehus.

På den måde beskytter vi nemlig dine persondata  på den bedst mulige måde, samtidig med at du nemt og hurtigt kan kontakte os.

Er du ikke medlem, kan du læse mere om dine kontaktmuligheder her.

Vigtigt, at du læser din post

Det er vigtigt, at du læser den post, som vi sender til dig. Afgørelser, som vi sender til dig digitalt, har samme bindende virkning, som afgørelser der bliver sendt til dig med almindelig post.

Vi betragter et brev som modtaget af dig, den dag vi sender det til din digitale postkasse. Det er derfor også fra det tidspunkt, hvor eventuelle tidsfrister og klagefrister bliver regnet fra.

Bliv fritaget for digital post

Ønsker du ikke at modtage digital post, kan du søge om at blive fritaget ved at udfylde tro- og loveerklæringen DFH-124.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9302 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter