Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Lars Brobak, faglig chef

Lars Brobak er om nogen en af pionererne i Det Faglige Hus, idet han var en af de allerførste medarbejdere i organisationen.

Lars Brobak, der er født i 1967, søgte som nyuddannet revisorassistent i 1991 et job som bogholder i den dengang 3 år gamle fagforening, FunktionærKartellet/TeknikerSammenslutningen, som i dag er én af de i alt tre fagforeninger i Det Faglige Hus. Foruden økonomi havde han ansvar for IT og fungerede som faglig sagsbehandler.

Såvel økonomi som IT er løftet over på andre skuldre i takt med organisationens vækst, og Lars Brobak har i de sidste 10 år udelukkende beskæftiget sig med faglige sager som chef for Det Faglige Hus' faglige konsulenter.

Han er i dag leder af et team bestående af ca. 50 faglige konsulenter, jurister og advokater i afdelingerne i Esbjerg og København. Han har ved siden af jobbet taget en merkonomuddannelse i arbejdsret samt en mini-MBA i ledelse.

Kontaktoplysninger


Tlf. 7912 8098

labr@detfagligehus.dk

Pressefoto


Hent billede i høj opløsning

LarsBrobak_Fagligchef500px.jpg