Martin Bondesen, chefadvokat

Da Martin Bondesen afsluttede jurastudiet ved Aarhus Universitet i 2007, var han ikke i tvivl om, at han ville tilbage til fødebyen Esbjerg. Jobmæssigt faldt valget på Det Faglige Hus, og Martins juridiske skarphed og lederevner har efterfølgende gjort, at han fra 2016 er udnævnt som chefadvokat og daglig leder for et team på 10 advokater og fuldmægtige. I 2019 blev Martin også chef for Social Team og Team Arbejdsskade med 28 socialrådgivere og arbejdsskadekonsulenter. 

Martin Bondesen, der er født i 1974, fik bestalling som advokat i 2011 og fik møderet for Landsretten året efter. Senest har han i 2017 opnået møderet for Højesteret. 

Han har i de senere år blandt andet haft ansvaret overenskomstforhandlinger, ligesom han i det daglige beskæftiger sig med alt indenfor ansættelsesretten, herunder særligt hvor medlemmer er kommet i klemme som følge af virksomhedsoverdragelser.

Sideløbende med karrieren i Det Faglige Hus er han ekstern lektor i Erhvervsret for HA-studerende ved Syddansk Universitet.

Læs også artiklen "Fra nyuddannet jurist til chefadvokat med møderet for højesteret på ti år" på Businessesbjerg.com.

Kontaktoplysninger


Tlf. 7912 8167

mabo@detfagligehus.dk

Pressefoto


Hent billede i høj opløsning

martin bondesen