Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Skal jeg give min arbejdsgiver besked, når jeg flytter?

Det er vigtigt, at du giver din arbejdsgiver besked, når du flytter.

Nogle arbejdsgivere vælger stadig at opsige et ansættelsesforhold ved at sende en opsigelse til den ansattes privatadresse.

Sender din arbejdsgiver en opsigelse til din gamle adresse, fordi du ikke har oplyst din nye adresse, er opsigelsen stadig gyldig og har virkning, som hvis opsigelsen var sendt til din rigtige adresse.

Du kan derfor risikere, at du er opsagt, uden at du ved det.

Dette gælder dog ikke, hvis du kan bevise, at du har oplyst din nye adresse til din arbejdsgiver.

Så har din arbejdsgiver nemlig pligt til at sende opsigelsen til den rigtige adresse.

Vi anbefaler derfor, at du sender en e-mail til din arbejdsgiver, når du skal oplyse om ny adresse. Hvis du gemmer denne e-mail, vil du altid kunne bevise, at din arbejdsgiver har fået dine nye adresseoplysninger.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9304. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter