Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Jeg er blevet påkørt, mens jeg var på arbejde - hvad gør jeg?

Du skal først og fremmest sørge for, at din arbejdsgiver anmelder hændelsen som en arbejdsulykke, hvis du også selv er kommet til skade.

Læs mere om anmeldelse af arbejdsulykke.

Da du er blevet påkørt, skal der også udbetales erstatning fra bilens ansvarsforsikring. Du får brug for oplysning om bilens ejer og bilens registreringsnr.

Læs mere om erstatningsansvarsloven - er nogen skyld i arbejdsskaden?

Kontakt Team Arbejdsskade. Vi hjælper dig både med din arbejdsskade og kontakten til det forsikringsselskab, hvor bilens ansvarsforsikring er tegnet.

Der vil være udgifter, som du ikke kan få dækket af arbejdsskadelovningen, men som du kun kan søge om at få dækket, hvis din skade er omfattet af erstatningsansvarsloven.

Læs mere om erstatningsansvarsloven - hvad kan blive dækket?

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9305. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Du kan også sende dit spørgsmål til os ved at udfylde formularen nedenfor, så sørger vi for, at du får et svar samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter