Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvordan tilmelder jeg mig efterlønsordningen?

Du kan tilmelde dig efterlønsordningen ved at du kontakter os eller sender et brev, eller du kan rette personlig henvendelse på et af vores kontorer.

Din tilmelding kan tidligst få virkning fra den dag, vi modtager din tilmelding. Bidraget bliver opkrævet sammen med dit øvrige kontingent.

Vi sender et brev til dig måneden før den måned, du fylder 30 år. Her vejleder vi dig om betingelser for tilmelding til efterlønsordningen og efterløn.

For at få ret til efterløn skal du normalt have betalt efterlønsbidrag i 30 år, senest fra du fylder 30 år. Men der gælder mildere regler for dig, hvis du er født før 1978.

Se priser for efterlønsbidrag

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9303. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter