Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Er det gratis at få faglig hjælp?

Ja, vi tilbyder dig gratis faglig hjælp, hvis du opfylder vores betingelser for hjælp. Vi hjælper dig med stort og småt.

De fleste sager bliver løst i Faglig afdeling, hvor afdelingens faglige konsulenter og jurister står klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring i at forhandle med arbejdsgivere, arbejdsgiverforeninger og advokater.

Men er det nødvendigt, overtager Retssagsafdelingen din sag. Vores advokater og advokatfuldmægtige kan føre sager ved alle civile retsinstanser, herunder domstolene. Stadig uden omkostninger for dig.

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9304. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere