Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvad sker der, hvis jeg får for kort opsigelsesvarsel?

Hvis din arbejdsgiver opsiger dig, og du ikke selv er væsentlig skyld i opsigelsen, kan du alligevel blive selvforskyldt ledig, hvis du accepterer et for kort opsigelsesvarsel.

Ifølge lovgivningen har du accepteret et for kort opsigelsesvarsel, uanset om det er bevidst eller ubevidst, at du ikke får det rigtige varsel.

Det betyder, at du kan risikere at blive selvforskyldt ledig, hvis du accepterer det opsigelsesvarsel, din arbejdsgiver giver dig, fordi du ikke ved, hvor langt et varsel du skal have. Du har også accepteret et for kort varsel, selvom din arbejdsgiver heller ikke var klar over, at du skulle have et længere varsel.

Derfor er det vigtigt, at du altid kontakter os, når du bliver opsagt og ikke ved, hvor langt et varsel du skal have. På den måde kan vi hjælpe dig med at sikre, at du får det rigtige opsigelsesvarsel.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på tlf. 7610 9303 inden kl. 18:00. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter