Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvorfor skal jeg tjekke min årsopgørelse fra SKAT?

Selvom din arbejdsgiver har pligt til at overføre dine lønoplysninger til SKAT til brug for din årsopgørelse, oplever vi desværre, at det ikke sker. Eller at der er fejl i tallene.

Får du ikke rettet eventuelle fejl, kan det få betydning for din endelige årsopgørelse. Det kan bl.a. betyde, at du mister tilbagebetaling af eventuel overskydende skat, eller at du får en ekstra regning pga. restskat.

Har du ikke fået udleveret lønsedler, kan vi også bruge de indberettede lønoplysninger til at beregne krav på fx manglende feriepenge, pension. Endelig er årsopgørelsen også din dokumentation på, at du ikke har modtaget 'sorte penge'.

Derfor anbefaler vi, at du tjekker din årsopgørelse og kontakter SKAT, hvis du finder fejl.

Snyd ikke dig selv i skat

Er du i tvivl om, du har ret til skattefradrag, så find dine fradrag her, hvor SKAT giver et godt overblik over de mest almindelige fradrag. Så undgår du at snyde sig selv i skat.

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9304.