Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Tjek din årsopgørelse

Når SKAT er klar med din årsopgørelse, har du pligt til at tjekke den. Du finder den nemt på SKATs hjemmeside i din skattemappe, hvor du logger ind med dit NemID.

Det er en god ide at sammenligne de indberettede tal på årsopgørelsen med dine lønsedler, særligt vedrørende A-indkomst og A-skat.

Din arbejdsgiver har pligt til at overføre tallene til SKAT, men vi oplever desværre, at ikke alle får det gjort. Andre gange er der fejl i tallene.

Er der fejl i tallene, oplyser du SKAT om de korrekte beløb.

Dine lønsedler er din dokumentation, så dem skal du gemme, hvis SKAT vil se dem.

Husk også, at du selv skal indberette fx befordringsfradrag.

Er der fejl, som ikke bliver rettet, kan det få betydning for din endelige årsopgørelse.

Se også Hjælp fra Faglig afdeling.

Snyd ikke dig selv i skat

Er du i tvivl, om du har ret til skattefradrag, så find dine fradrag her, hvor SKAT giver et godt overblik over de mest almindelige fradrag. Så undgår du at snyde sig selv i skat.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9304. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.



Hjælp til at sende dokumenter