Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

På efterløn

Du kan gå på efterløn, når du når efterlønsalderen, hvis du har betalt til efterlønsordningen, og du i øvrigt opfylder betingelserne.

Er du ikke tilmeldt efterlønsordningen, er det vigtigt, at du i god tid får taget stilling til, hvilke muligheder du gerne vil have senere i livet. 

Ønsker du fx at have mulighed for at kunne trække dig tilbage fra arbejdsmarkedet, inden du når folkepensionsalderen, kan det være, at efterlønsordningen er noget for dig.

Det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad efterlønsordningen er, og hvilke betingelser der stilles ved overgangen til efterløn.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til efterlønsordningen.

Find emner i menuen - eller brug søgningen.

--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9302. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter