Det Faglige Hus søger lejeboliger

12. september 2017

Vi ansætter løbende mange medarbejdere og tiltrækker også arbejdskraft fra andre dele af landet. Derfor er vi konstant på udkig efter ledige lejeboliger i Esbjerg i alle størrelser og prisklasser til vores nye medarbejdere.

De nye Esbjerg-borgere, som får job i Det Faglige Hus, har ofte ikke kendskab til boligmarkedet i vores by. Vi hjælper dem selvfølgelig, så de hurtigst muligt kan falde godt til.

Er du udlejer, hører vi gerne fra dig

Du kan sende en mail eller ringe til os. Vi sørger herefter for, at du bliver skrevet ind i vores boligbank. Og vi vil så kontakte dig, når vi er på boligjagt for vores medarbejdere.

Kontakt Janie Nielsen, HR på mail hr@detfagligehus.dk eller tlf. 7610 5987.

Lige NU mangler vi én bolig

Vi har netop ansat en jurist, der er tilflytter fra Odense. Han og kæresten er på udkig efter et rækkehus eller en villa med 3-4 værelser uden for Esbjerg C. Huslejen skal maks være på 8.000 kr. om måneden. De er ikke-rygere og har ingen husdyr.

Ledige stillinger

Hvis du ønsker at arbejde i Det Faglige Hus, hører vi meget gerne fra dig. Lige nu har vi en række ledige stillinger, som du kan se på vores hjemmeside. Du kan også læse mere om vores vision her.

Vi har nu rundet 125.000 medlemmer