Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vores vision

Det er vores vision at blive Danmarks største fagforening med a-kasse for alle i 2025. På kort sigt er målet, at vi 2023 har rundet 175.000 tilfredse medlemmer. 

Vi vil indfri visionen ved at tilbyde Danmarks billigste samlede løsning på fagforening med a-kasse for alle og ved at give vores medlemmer professionel hjælp og høj service overalt i organisationen.

Se også vores mission.

Video om visionsdag

I videoen fra september 2016 kan du se, hvordan vi tidligere har arbejdet med vores vision på en temadag med alle medarbejdere.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere
--

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig senest dagen efter - dog undtaget weekend og helligdage. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter