Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Vores vision

Vores vision er at blive Danmarks største fagforening med a-kasse for alle i 2025. På den korte bane har vi som mål at runde 140.000 tilfredse medlemmer i 2020.

I september 2016 var alle medarbejdere samlet til en temadag, hvor vi sammen fik sat ord på, hvad vi lover vores medlemmer, når vi garanterer god service.


Vi har gennem alle årene været den fagforening og a-kasse, der har oplevet størst vækst, og opskriften har altid været og vil også fremover være den samme. Vi tilbyder fuld tryghed i Danmarks billigste, upolitiske fagforening med a-kasse for alle.

Sidst men ikke mindst har vi 400 medarbejdere, der ved alt om para­graffer og lønmodtageres rettigheder. Og de gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

Det forstår vi ved god service:

Vi spørger medlemmerne, om de er tilfredse med vores service, når de har været i kontakt med os, og medlemmerne giver os topkarakterer (over 5 på en skala fra 1-6).

Vi tager kritik fra medlemmerne alvorligt, og du kan som medlem altid sende en klage til os. Klagerne bliver håndteret hurtigt fra central side. Det er vores hensigt at sikre en ensartet håndtering af klager i hele organisationen - uanset hvilken afdeling klagen vedrører. 

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening resten af året og altid mindst 3 måneder gratis, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter