En populær arbejdsplads

2. september 2019

I dag siger vi både velkommen til 10 nye medarbejdere og tillykke til 4 medarbejdere med 10 års jubilæum.

Foto: Medlemskonsulent Lisbeth Gaardsted fejrer 10 års jubilæum i Medlemsadministrationen.

I dag starter 10 nye medarbejdere i Det Faglige Hus, og vi ser frem til at styrke flere af vores afdelinger bl.a. a-kasse, fagforening, Økonomi og IT med nye kompetencer og ekstra hænder.

Vi har travlt i Det Faglige Hus, hvor vi nu har rundet 145.000 medlemmer, og vi byder derfor ofte nye kolleger velkommen. I øjeblikket er vi mere end 400 medarbejdere, der gør alt for at hjælpe vores medlemmer.

4 x 10 års jubilæum

I dag kan vi samtidig sige tillykke til 4 medarbejdere med 10 års jubilæum. Mange har efterhånden arbejdet i huset i mange år, og hver måned sætter vi en ære i at fejre, når endnu en medarbejder har jubilæum.

Selvom vi er den fagforening og a-kasse, der oplever størst vækst, har vi altid plads til smil, og vi lægger vægt på medarbejdernes tilfredshed og trivsel.

Se også vores jubilæumsvideo: 3 gange 10 års jubilæum, hvor 3 tidligere jubilarer fortæller om deres karriere, og hvordan det er at arbejde i Det Faglige Hus.

Vi ønsker at ansætte endnu flere

Du kan altid følge med i, hvilke ledige stillinger vi har på vores hjemmeside. Lige nu mangler vi fx både en advokat eller advokatfuldmægtig i Esbjerg og en vejleder til vores afdeling i Brøndby.

Du er også altid velkommen til at søge uopfordret, hvis der ikke er et ledigt job, der matcher dine kvalifikationer.

Video: På job med Det Faglige Hus

Se videoen og få et indtryk af Det Faglige Hus som arbejdsplads.