Nu 145.000 medlemmer i Det Faglige Hus: Tak til trofaste medlemmer

6. august 2019

Det er altid en stor dag i Det Faglige Hus, når vores pedel tager turen op på liften og skifter facadebanneret på hovedkontoret. Det gør han hver gang, vi har haft en tilgang på 5.000 medlemmer. 


I dag pillede vores pedel derfor et banner ned, hvor der stod, at vi havde rundet 140.000 medlemmer, og skiftede det til et nyt banner, hvor man kan se, at vi nu er oppe på 145.000 medlemmer. Vores mål er at runde 175.000 medlemmer i 2023, og vi er rigtig godt på vej.

Og hvorfor vækster vi så? – jo, det gør vi ganske enkelt, fordi vi har fundet formlen på det, som de danske lønmodtagere efterspørger hos deres fagforening og a-kasse; nemlig billigt kontingent sammenholdt med høj service. Vi går ikke på kompromis med nogen af delene.

Gaveregn

Derfor har vi i dag 145.000 medlemmer, der glad og gerne anbefaler os til deres venner og familie. Og vi skylder disse mange trofaste medlemmer en stor tak.

Derfor får de som noget nyt en ekstra belønning, når de har anbefalet mere end to medlemmer til Det Faglige Hus. I stedet for ”kun” en gave til 500 kr., hvor de frit kan vælge mellem mange lækre produkter, får de nu to gaver til en samlet værdi på 1.000 kr. fremover.

Nemt at anbefale medlemmer og få gaver af Det Faglige Hus.