Medlemstilgang slår rekorder

19. januar 2018

Det går stærkt i Det Faglige Hus, hvor medlemstilgangen er rekordhøj. I 2017 har 12.000 lønmodtagere valgt Det Faglige Hus som deres fagforening og a-kasse, så medlemstallet nu har rundet 130.000. 

 


Det synlige bevis på vores vækst ses på vores vindblæste facade på hovedkontoret i Esbjerg. Her sætter vi et nyt banner op, hver gang vi er vokset med 5.000 medlemmer. Så vi har haft travlt på stilladset det seneste års tid, hvor vi har skiftet banneret ikke mindre end 3 gange!

Vi er alle i Det Faglige Hus meget stolte over vores vækst, for det viser, at vi gør et godt stykke arbejde, og at medlemmerne er mere end tilfredse. Faktisk så tilfredse at de anbefaler os til deres venner og kolleger.

Men der bliver også stillet store krav til de 400 kompetente medarbejdere i vores organisation. Vi skal alle yde en høj service og sætte medlemmet i centrum.   

Det forstår vi ved god service

  • Vi tager telefonen inden for 2 minutter.
  • Vi svarer på din mail samme dag, vi modtager den.
  • Vi udbetaler altid dine dagpenge til tiden.
  • Vi er venlige og forstår din situation.
  • Vi har forstand på det, vi arbejder med.
 

Prisen er vigtig

Vi ved, at lønmodtagerne også vælger Det Faglige Hus på grund af prisen. Derfor er det vores mål at holde kontingentet i ro fremover, ligesom vi har gjort det gennem alle årene, for vi vil blive ved med at være Danmarks billigste fagforening med a-kasse for alle.

Vi er foran på point

Medlemstilgangen går over alt forventning. Vi er foran på point i forhold til vores vision for 2020, hvor målet er at runde 140.000 medlemmer. Vi kan allerede begynde at sætte fokus på vores mere langsigtede mål, der lægger op til, at vi i 2025 skal være Danmarks største fagforening med a-kasse for alle.