Nyt design i MIT detfagligehus

8. november 2019

Vores medlemsportal MIT detfagligehus har fået et nyt moderne og brugervenligt design, som samtidig er mere mobilvenligt.

Vores medlemsportal, MIT detfagligehus, har fået en gennemgribende optimering for at sikre et robust og funktionelt system, som også let kan bruges på din mobil. Samtidig har vi gjort siden mere moderne, så du nemmere kan finde rundt. Vi overgik til det nye design mandag den 11. november.

MIT detfagligehus er vores medlemsportal, hvor vi har samlet alle oplysninger om dig og dit medlemskab.

Nye funktioner

Mange funktioner er de samme som i det gamle system, fx kan du stadig skrive med os, udfylde blanketter, booke møder med a-kassen og se de breve, vi sender til dig.

Derudover har vi tilføjet nogle nye funktioner, som er blevet efterspurgt af vores medlemmer. Vi viser dig fx tydeligere, når du har ulæste beskeder eller breve, og du kan nemt se, hvornår du skal udfylde dit dagpenge- eller efterlønskort.

I det nye system har du også selv mulighed for at opdatere oplysninger om din arbejdsplads og din stillingsbetegnelse. Det bliver også muligt at se, hvor mange medlemmer du har anbefalet, og om du får dobbelt op på dine gavekort.

Kommentarer eller idéer

Vi har hele tiden fokus på at tilbyde vores medlemmer så god en medlemsportal som mulig. Har du kommentarer eller idéer til MIT detfagligehus, hører vi derfor meget gerne fra dig. Skriv til os i MIT detfagligehus eller udfyld vores kontaktformular.

Hjælp

Har du brug for hjælp, er vi klar til at svare på dine spørgsmål. Se kontaktinfo.

Vi håber, at du bliver glad for at bruge det nye MIT detfagligehus.