Tak til dig der deltog i vores tilfredshedsundersøgelse

13. oktober 2023

Over 20.000 medlemmer besvarede vores spørgeskema, som blev sendt til dig i september. Vi vil gerne sige stor tak for al den feedback, vi har fået. 

Vi er ovenud begejstrede over, hvor mange der valgte at deltage i vores tilfredshedsundersøgelse, og vi vil gerne sige mange tak for de utrolig mange søde beskeder, vi har fået.

Det kommer til at tage lidt tid, inden vi har læst alle beskederne igennem, men vi glæder os til at arbejde videre med de forslag og kommentarer, som vi har fået fra jer. Måske det giver anledning til nye tiltag og tilbud i fagforeningen og a-kassen.

Vi er især glade for at høre, at mange medlemmer bl.a. vælger Det Faglige Hus pga. ”hurtig og kompetent hjælp, når der er brug for det”, og fordi vi er ”langt billigere end andre, god service og kanonsøde og hjælpsomt personale”.

Vi ser det også som en rigtig fin anerkendelse, at 30% svarer, at jeg blev medlem, fordi jeg fik anbefalet Det Faglige Hus af en ven. Vi vil nemlig ikke bare være den billigste, men også den bedste fagforening og a-kasse.

Læs mere om, hvordan vi hver dag arbejder med medlemstilfredshed.

Det forstår vi ved god service

Har du for resten hørt om vores 6 servicemål? Hvis ikke, kan du se dem her:

 1. Du får lange telefoniske åbningstider.
 2. Du får svar på telefonen inden 2 minutter.
 3. Når du skriver til os, får du svar inden for 24 timer.
 4. Du får dagpenge til tiden.
 5. Vi har forstand på det, vi arbejder med.
 6. Vi er venlige og forstår din situation.

5 vindere fik et gavekort

Vi har trukket 5 vindere blandt alle dem, der udfyldte spørgeskemaet senest den 30. september 2023. Vinderne har fået direkte besked i MIT detfagligehus om, at de har vundet et gavekort på 500 kr. til vores gaveshop.

De 5 vindere er:

 1. Erik, Slangerup
 2. Sanne, Kolding
 3. Kenneth, Løgstrup
 4. Oskar, København NV
 5. Tine, Aarhus

Har du haft en uheldig oplevelse?

Husk, hvis du har oplevet en uheldig service, som vi skal følge op på, har du altid mulighed for at udfylde klageformularen på vores hjemmeside. Vi tager kritik fra medlemmerne alvorligt, og du kan derfor altid sende en klage til os. Klagerne bliver håndteret hurtigt fra central side.

4,6 stjerner på Trustpilot

Vi vil samtidig gerne sige tak, hvis du er en af de mange, der har anmeldt os på Trustpilot. Det betyder rigtig meget for os, at vi ligger helt i toppen af fagforeninger og a-kasser med 4,6 stjerner.

Vi er også meget stolte over, at vi har rundet 5.000 anmeldelser, og at vi er den fagforening og a-kasse med flest anmeldelser. Har du ikke anmeldt os, kan du nå det endnu. Alle anmeldelser tæller.

Anmeld os på Trustpilot.

Vind gavekort på 1.000 kr. til Zalando

Husk også, at du lige nu kan vinde et gavekort på 1.000 kr. til Zalando på vores Facebook-side, hvor vi fejrer de 5.000 anmeldelser med en lille konkurrence.