Medlemstilfredshed

Det er vigtigt for os at sikre den højst mulige medlemstilfredshed. Vi vil ikke bare være den billigste, men også den bedste fagforening og a-kasse.

Derfor er vi også i kontakt med vores medlemmer hver gang, de har fået en ydelse fra os eller har fået behandlet en sag.

Vi spørger vores medlemmer om, hvordan de oplever vores service. Svarene bruger vi meget konkret til at trimme vores arbejdsgange.

Vores erfaring er, at en konstant afstemning af forventninger med medlemmerne er afgørende for, at vi udvikler os som fagforening og a-kasse.

Stigende tilfredshed

Vi kan tydeligt se en stigning i medlemstilfredsheden, siden vi satte ekstra fokus på at måle på den. På en skala fra 1-6 vurderer vores medlemmer Det Faglige Hus med en karakter på over 5.

Det er vi glade for, men det betyder ikke, at vores opmærksomhed bliver mindre. Vi bliver ved med at være opmærksomme på at fastholde det høje serviceniveau og at gøre vores processer endnu mere medlemsvenlige.

Medlemmerne har vurderet tilfredsheden på disse områder på en skala fra 1-6, hvor 6 er det bedste.    2022 
 Behandling af faglig sag i fagforeningen  5,43 
 Behandling af social sag   5,74 
 Behandling af arbejdsskadesag  5,42 
 Behandling af sag om ledighed og udbetaling af dagpenge i a-kassen  4,87 
 Udbetaling af feriedagpenge  5,12 
 Vejledningsmøder i a-kassen 5,17
 Gennemsnit for alle 6 områder  5,29 

Telefonisk kontakt i fokus

Den største del af kontakten med vores medlemmer er telefonisk. Vi arbejder konstant på at sikre, at man nemt kan komme i kontakt med os, og at den medarbejder, man snakker med først, også er den medarbejder, der kan hjælpe, så omstillinger undgås. 

Tilfredse medlemmer anbefaler

Den gode vurdering, som vores medlemmer giver os, afspejler sig tydeligt i antallet af medlemmer. Vi kan se, at færre melder sig ud, og at flere anbefaler deres venner og familie at blive meldt ind.

Se anmeldelser af Det Faglige Hus på Trustpilot og anmeld selv Det Faglige Hus.

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 6.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere

Har du spørgsmål?

Vi svarer senest dagen efter, du har skrevet til os - dog undtaget weekend og helligdage. Formularen sendes via en sikker forbindelse.

Skriv til os som medlem
Send en besked via MIT detfagligehus

Ring til os
Vi svarer gerne på dine spørgsmål telefonisk. Ring på 7545 3577 inden kl. 18:00.