Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Medlemstilfredshed

Det er vigtigt for os at sikre den højst mulige medlemstilfredshed. Vi vil ikke bare være den billigste fagforening og a-kasse, men også den bedste.

Derfor er vi også i kontakt med vores medlemmer hver gang, de har fået en ydelse fra os eller har fået behandlet en sag.

Vi spørger vores medlemmer om, hvordan de oplever vores service. Svarene bruger vi meget konkret til at trimme vores arbejdsgange.

Vores erfaring er, at en konstant afstemning af forventninger med medlemmerne er afgørende for, at vi udvikler os som fagforening og a-kasse.

Stigende tilfredshed

Vi kan tydeligt se en stigning i medlemstilfredsheden, siden vi satte ekstra fokus på at måle på den. På en skala fra 1-6 vurderer vores medlemmer Det Faglige Hus med en karakter på over 5.

Det er vi glade for, men det betyder ikke, at vores opmærksomhed bliver mindre. Vi bliver ved med at være opmærksomme på at fastholde det høje serviceniveau og at gøre vores processer endnu mere medlemsvenlige.

Telefonisk kontakt i fokus

Den største del af kontakten med vores medlemmer er telefonisk. Vi arbejder konstant på at sikre, at man nemt kan komme i kontakt med os, og at den medarbejder, man snakker med først, også er den medarbejder, der kan hjælpe, så omstillinger undgås. 

Tilfredse medlemmer anbefaler

Den gode vurdering, som vores medlemmer giver os, afspejler sig tydeligt i antallet af medlemmer. Vi kan se, at færre melder sig ud, og at flere anbefaler deres venner og familie at blive meldt ind.

Se anmeldelser af Det Faglige Hus på Trustpilot og anmeld selv Det Faglige Hus.

 

Bliv medlem i dag og spar

Spar op til 7.000 kr. om året på din fagforening og a-kasse. Få gratis fagforening i 3 måneder, når du også melder dig ind i a-kassen.

Jeg vil gerne vide mere

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7545 3577. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter