Cookies hjælper os med at forbedre din oplevelse af vores website. Ved at besøge vores website accepterer du vores brug af cookies.
Du kan læse mere her.
OK

Hvor langt må der være til et toilet?

Hvis du har skiftende arbejdssteder, fx som håndværker på byggepladser, skal din arbejdsgiver kunne anvise dig et toilet inden for cirka 10 minutters transporttid.

Det fremgår af Arbejdstilsynets meddelelse om velfærdsforanstaltninger ved skiftende arbejdssteder. Her finder du også reglerne for spiseplads, omklædningsrum mv.

Er der stillet skurvogn til rådighed, gælder der særlige regler for denne, som du finder i Arbejdstilsynets bekendtgørelse om indretning af skurvogne og lignende.

Har du et fast arbejdssted, skal der være toilet til rådighed på arbejdspladsen.

Du kan læse mere om kravene til toiletter og andre velfærdsforanstaltninger på faste arbejdssteder i Arbejdstilsynets meddelelse. Velfærdsforanstaltninger omfatter udover toilet fx også håndvask, omklædningsrum samt spiseplads.

Læs også om

Arbejdsmiljø

Har du spørgsmål?

Ring til os på alle hverdage fra kl. 8.00 på tlf. 7610 9304. Her er vi klar til at svare på dine spørgsmål, hvis du er medlem.

Hvis du udfylder formularen nedenfor, så svarer vi dig samme dag, hvis du skriver i åbningstiden. Ellers svarer vi dig hurtigst muligt, når vi åbner igen. Er du medlem, anbefaler vi, at du i stedet for skriver til os i MIT detfagligehus.

Formularen sendes via en sikker forbindelse.Hjælp til at sende dokumenter